Ruutiaisen puutarha - Tuoreet marjat

Mansikka

Ruutiaisen puutarhan laadukas mansikka

Myymme mansikkaa sekä valmiiksi pakattuna että itsepoimintana. Marjaa myydään eri kokoisissa pakkauksissa 250 grammasta 5 kiloon. Mansikkaa on saatavilla kesä—elokuussa. Kaikki lajikkeet ovat hyvän makuisia, sillä ne poimitaan täysin kypsinä ja myydään samana päivänä.

Lue lisää...

Vadelma

kotimaisia vadelmia

Vadelmaa viljellään sekä avomaalla että tunneleissa ja sitä on saatavissa heinä—lokakuussa.Vadelmat myydään 150 g ja 250 g rasioissa. Myös suuremmat erät myydään rasioittain, sillä muuten herkkäpintainen marja rikkoontuu ja mehustuu. 

Lue lisää...

Karhunvadelma

Kotimainen karhunvadelma

Olemme yksi harvoista karhunvadelmaa kaupallisesti viljelevistä tiloista koko maassa, ainoa Pohjois-Karjalassa. Karhunvadelman marjat ovat pikimustia. Maku on parhaimmillaan täysin kypsänä. Marja on makea, mutta ei muistuta mitään tunnettua marjaa tai hedelmää.

Lue lisää...

Muut tuotteet

 

Luumu

Luumulajikkeemme ovat pienehköjä, mutta todella makeita. Sato kypsyy elokuun loppupuolella.

 

Päärynä

Kotimaiset päärynät ovat mehukkaita ja maukkaita. Malto on melko kiinteä. Päärynät kypsyvät elokuun loppupuolella

 

Karviainen


Viljelemme karviaista espalier–menetelmällä, jossa pensaat tuetaan ja leikataan aidanteeksi. Näin karviaiset saavat paljon valoa, niistä kasvaa suuria ja ne on helppo poimia. Kokeilussa on useita lajikkeita, joista etsimme maukkaimpia ja kestävimpiä.

Verkkosivuston valmisti Mari Kokkonen  ¦  mari@marikokkonen.fi